سال زیتونی

نویسنده: Hamidi | تاریخ: 13-02-1398, 09:22 | بازدیدها: 421

0 با توجه میزان بارشهای بهار ۹۸ درختان زیتون آماده سال بار آوری هستند و تقریبا همه سر حالند.
البته هر سال تقریبا ۱۵ اردیبهشت ماه امسال به علت سرمای بهاری چند روزی دیرتر و با تاخیر به گل دهی خواهند رسید.



سال زیتونی

موضوع: زیتون

 

زیتون شکسته

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 22-09-1397, 16:51 | بازدیدها: 10728

3
زیتون شکسته



این نوشته صرفا از تجربیات شخصی نگارنده است.

زیتون سبز را پس از خریداری کاملا بشویید.زیتون را به کمک سنگ یا فلزی بشکنید{به زیتون طوری ضربه وارد کنید که هسته زیتون نشکند و گوشت زیتون شکافته شود}(مراجعه کنید به تصویر درباره ما)
سپس زیتونهارو کاملا بشویید و در ظرفی مناسب وزن زیتون بریزید و اب خام را به ان اضافه کنید تا ظرف پر شود.هر 24 ساعت اب زیتون را با اب خام تعویض کنید.بعد از 2 بار تعویض اب زیتونها آب زیتون را دور ریخته و این بار با اب نمک 7 درصد تعویض نمایید.درب ظرف را بپوشانید. زیتونها بعد مدتی {چند روز تا چند هفته}اماده خوردن میشود

نکته:
سرعت شیرین شدن زیتون بستگی کامل به رقم زیتون.موقعیت جغرافیایی زیتون و زمان برداشت.

هر چه تعداد تعویض آب خام را افزایش دهیم سرعت شیرین شدن نیز افزایش می یابد ولی باید به شدت مراقب شل شدن بافت زیتون باشید.


زیتون شکسته(گوشتی)

موضوع: زیتون, باغدارن

 

روش خانگی تهیه زیتون پرورده

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 4-11-1395, 17:13 | بازدیدها: 12799

2
روش خانگی تهیه زیتون پرورده


مواد لازم
خرید زیتون بی هسته باغداران شمال 1 کیلوگرم
گردوی اسیاب شده 150 گرم
سبزیجات معطر (گلپر،پونه،مرزه،رزماری،شش شاخ یا چوچاغ و ...) به اندازه کافی
سیر 2 حبه
نمک حداقل ممکن
رب انار ملس، چهار قاشق غذا خوری
ابلیمو چند قطره
پیاز ریز شده یک عدد
انار دانه شده بمقدار لازم
روغن زیتون 20 گرم
طرز تهيه
گردو،سبزیجات، نمك، سير رنده شده، رب انار ترش و شیرین ، روغن زیتون، و پیاز را کاملا مخلوط كنيد در اخر زيتون را نیز مخلوط كنيد
نکته
لازم است برای جا افتادن پرورده حداقل 2 ساعت صبر کنید.
بر اساس سلایق مختلف چاشنی زیتون زیتون پرورده قابل تغییر است.
طرز تهیه زیتون پرورده بازاری و زیتون پرورده شمال و زیتون پرورده صنعتی نیز با حفظ همین ساختار تغییراتی بر اساس بازار و مزاج مشتریان است.
نکته:
سبزیجات معطر کمی سلیقه ایست ولی در اندازه گلپر دقت کنید زیاده روی در مصرف موجب تلخ شدن پرورده میشود
در خرید زیتون بدون هسته دقت کنید زیتون ها بافت نرم نداشته و بوی بدی ندهند

زیتون پرورده خانگی

موضوع: زیتون, زیتون پرورده, باغدارن

 

انواع سایزبندی زیتون

نویسنده: Hamidi | تاریخ: 23-03-1395, 10:43 | بازدیدها: 11442

1 زیتون نخودی باغداران

انواع سایزبندی زیتون


زیتون ممتاز باغداران
انواع سایزبندی زیتون


زیتون ویژه باغداران
انواع سایزبندی زیتون


زیتون سوپر ویژه باغداران
انواع سایزبندی زیتون


زیتون ایرانی ، زائقه ایرانی

موضوع: زیتون

 

تاریخچه زیتون در ایران

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 16-08-1394, 19:49 | بازدیدها: 11122

3 تاریخچه زیتون در ایران

تاریخچه زیتون در ایران


تاریخ ورود زیتون به ایران کاملا مشخص نیست که دقیقا چه زمان و توسط چه کسی وارد ایران شده است. ولی چیزی مشخص است زیتون در ایران سابقه بسیار طولانی دارد و به طور پراکنده و تک درخت در بیشتر نقاط کشور مشاهده می شود.سابقه استفاده از زیتون به عهد ساسانیان برمیگردد و این موضوع به خوبی در اثار باستانی شهر نیشابور مشاهده شده است.......

موضوع: زیتون, زیتون پرورده, روغن زیتون, باغدارن

 

ترشی زیتون لبنانی (خرید ترشی زیتون) تماس جهت خرید ۰۹۱۱۲۳۷۳۳۵۴

نویسنده: Hamidi | تاریخ: 29-07-1394, 04:47 | بازدیدها: 12862

1
ترشی زیتون با بهترین کیفیت هم اکنون قابل خرید است





ترشی زیتون لبنانی (خرید ترشی زیتون)           تماس جهت خرید   ۰۹۱۱۲۳۷۳۳۵۴

موضوع: زیتون

 

شوری گیری زیتون

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 29-07-1394, 04:39 | بازدیدها: 25314

0
شوری گیری زیتون


دوستان زیادی میپرسن که نمک زیتون ها رو چطوری کم کنیم:
با توجه به خواص بی شمار زیتون باغداران شمال که در سلامتیمان مفید هستند اما یکی از معایب زیتون شیرین شده نمک زیاد موجود در آن است
نمک برای فشار خون دیابت و ... مضر است.
با توجه به اینکه نگهداری زیتون باغداران شمال بدون نمک بسیار سخت است بنابراین بهترین راه کم کردن یا از بین بردن نمک زیتون بر عهده مصرف کننده نهایی است
مصرف کننده گرامی برای از بین بردن نمک موجود در زیتون این است که زیتون ها را در اب معمولی ریخته و به مدت 24 الی 48 ساعت صبر کنید.
نکته
زیتون مخصوص زیتون پرورده باید کاملا بی نمک باشد
اب ولرم بهتر نتیجه می دهد
فقط به میزان مصرف هفتگی می توانید زیتونها را در اب معمولی بریزید
برای نگهداری طولانی مدت زیتون انها را در اب نمک نگهداری نمائید
زیتونهای بی نمک شده را در یخچال نگهداری نمایید
این نوشته صرفا از تجربیات شخصی نگارنده متن میباشد

سلامت باشید همیشه

موضوع: زیتون

 

مراحل تلخی گیری زیتون به صورت تصویری تماس ۰۹۱۱۲۳۷۳۳۵۴

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 28-07-1394, 04:38 | بازدیدها: 8869

0
مرحله اول برداشت زیتون ها در سبدها و انتقال به سالن تلخی گیری

مراحل تلخی گیری زیتون به صورت تصویری    تماس    ۰۹۱۱۲۳۷۳۳۵۴

[
[/right]font=Tahoma][right]
مرحله دوم زیتونها در حال تلخی گیری

مراحل تلخی گیری زیتون به صورت تصویری    تماس    ۰۹۱۱۲۳۷۳۳۵۴



مرحله سوم درب بندی مخازن زیتون و تخمیر زیتون و آماده شدن برای مصرف


بطور کلی مراحل شیرین سازی عمده زیتون باغداران به 3گانه ذکر شده ختم میشود البته با جزئیات فراوان که جهت اطلاع بیشتر از چگونگی شیرین سازی میتوانید تماس بگیرید

سلامت باشید، همیشه

موضوع: زیتون, باغدارن

 

روش نگهداری زیتون برای خانه دار ها تماس ۰۹۱۱۲۳۷۳۳۵۴

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 21-03-1394, 14:38 | بازدیدها: 23334

35
نگهداری زیتون


روش نگهداری زیتون برای خانه دار ها   تماس  ۰۹۱۱۲۳۷۳۳۵۴

توصیه هایی برای نگهداریی بهتر زیتون به خریداران زیتون:
- اگر در نگهداری زیتون تجربه کافی و مطمئن ندارید از خرید زیتون به مقدار زیاد خوداری کنید( حداکثر به میزان مصرف یک ماه خریداری نمائید)
- زیتون را با محلول خودش از فروشنده زیتون بخواهید
- در هنگام خرید زیتون از شل بودن بافت زیتون و گنیدگیش مطمئن باشید
- نگهداری زیتون باغداران در فصل گرما به مراتب سخت تر است
- محلول اب نمک مناسب زیتون 7 درصد نمک است( از نمک ید دار استفاده نکنید)
- زیتون مخصوص زیتون پرورده عموما زیتون بی هسته میباشد
ـ در فصل گرم سال از خرید زیاد زیتون و زیتون پرورده باغداران به مقدار زیاد خودداری فرمائید
- اگر برای ترش شدن مزه زیتون از سرکه استفاده میکنید بیشتر مراقب شل شدن زیتون باشید
- هر چه دمای محیط نگهداری زیتون خنک باشد بهتر است

موضوع: زیتون, باغدارن

 

نگاهی تصویری به شهرستان طارم

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 14-02-1394, 14:34 | بازدیدها: 6928

0 نگاهی تصویری به شهرستان طارم سرزمین زیتون ایران
"دوستان محترم اگه کسی هر کدوم از عکسا رو خواست ایمیل کنه تا براش در اندازه بزرگتر براش بفرستم"
www.iolive.ir

موضوع: زیتون, روغن زیتون, سیر, باغدارن

 
صفحه قبل صفحه بعد