زیتون شکسته
این نوشته صرفا از تجربیات شخصی نگارنده است.
زیتون سبز را پس از خریداری کاملا بشویید.زیتون را به کمک سنگ یا فلزی بشکنید{به زیتون طوری ضربه وارد کنید که هسته زیتون نشکند و گوشت زیتون شکافته شود}(مراجعه کنید به تصویر درباره ما)
سپس زیتونهارو کاملا بشویید و در ظرفی مناسب وزن زیتون بریزید و اب خام را به ان اضافه کنید تا ظرف پر شود.هر 24 ساعت اب زیتون را با اب خام تعویض کنید.بعد از 2 بار تعویض اب زیتونها آب زیتون را دور ریخته و این بار با اب نمک 7 درصد تعویض نمایید.درب ظرف را بپوشانید. زیتونها بعد مدتی {چند روز تا چند هفته}اماده خوردن میشود
نکته:
سرعت شیرین شدن زیتون بستگی کامل به رقم زیتون.موقعیت جغرافیایی زیتون و زمان برداشت.
هر چه تعداد تعویض آب خام را افزایش دهیم سرعت شیرین شدن نیز افزایش می یابد ولی باید به شدت مراقب شل شدن بافت زیتون باشید.
