» مطالب برای 1397 سال

 
 
 

زیتون شکسته

نویسنده: حمیدی | تاریخ: 22-09-1397, 16:51 | بازدیدها: 23875

3
زیتون شکسته



این نوشته صرفا از تجربیات شخصی نگارنده است.

زیتون سبز را پس از خریداری کاملا بشویید.زیتون را به کمک سنگ یا فلزی بشکنید{به زیتون طوری ضربه وارد کنید که هسته زیتون نشکند و گوشت زیتون شکافته شود}(مراجعه کنید به تصویر درباره ما)
سپس زیتونهارو کاملا بشویید و در ظرفی مناسب وزن زیتون بریزید و اب خام را به ان اضافه کنید تا ظرف پر شود.هر 24 ساعت اب زیتون را با اب خام تعویض کنید.بعد از 2 بار تعویض اب زیتونها آب زیتون را دور ریخته و این بار با اب نمک 7 درصد تعویض نمایید.درب ظرف را بپوشانید. زیتونها بعد مدتی {چند روز تا چند هفته}اماده خوردن میشود

نکته:
سرعت شیرین شدن زیتون بستگی کامل به رقم زیتون.موقعیت جغرافیایی زیتون و زمان برداشت.

هر چه تعداد تعویض آب خام را افزایش دهیم سرعت شیرین شدن نیز افزایش می یابد ولی باید به شدت مراقب شل شدن بافت زیتون باشید.


زیتون شکسته(گوشتی)

موضوع: زیتون, باغدارن